Anunci Jugadors

Contacte:  ticsent@hotmail.com
Anunci : 
M’agradaria afegirme a algun equip que els hi falti gent….(millor a 3a. Categoria)
Tinc alguna experiencia jugant
Tinc 48 anys i fa temps q no jugo …


Contacte:  manelbermudez@gmail.com

Anunci : 
Me llamo Manu, tengo 30 años y mido 1,88, he estado jugando al baloncesto desde que era un chavalín, aproximadamente desde los 8 años hasta los 23. He jugado durante muchos años en el club natació de Sabadell, en preferente catalana, normalmente mi posición ha sido de pívot o ala-pivot, excepto cuando estaba en sub-21 o cuando alguna vez me subían a senior (nada fueron dos partidos) que ahí ya jugaba casi siempre de alero. 

No busco nada en plan demasiado profesional ni que requiera de tener un compromiso del 100%, ya lo viví eso cuando jugaba en preferente catalana, y ahora busco un sitio donde pasarlo bien y practicar el deporte que me gusta sin necesidad de dejar de lado tus prioridades.  (Busco un equipo donde jueguen por la zona del valles occidental)


Contacte:  jponsjover@gmail.com

Anunci:
Soc pivot 1,93cm i 37anys, fa 10 anys que no toco una pilota o sigui que no estic en forma. M ha tornat a picar el gusanillo per tornar a jugar i entrenar una mica.


Contacte:  ridedcp@gmail.com

Anunci:
Hola, estaba buscando equipo para poder jugar en la liga de Sabadell. Jugaba hace tiempo de Ala-Pívot o Pívot, tengo 32 años y mido 1.86cm.


Contacte:  viktor.95@hotmail.es

Anunci:
Hola!
Som 2 exjugadors de bàsquet de 23 anys, que busquem un equip per tornar a gaudir jugant. Som un base i un escolta més creadors de joc que anotadors, sacrificats en el treball i amb esperit d’equip i competitiu.
Qualsevol dubte encantats de posar-nos en contacte!

Gracies 🙂


Contacte:  daniportillo6@gmail.com

Anunci:
Hola!
Em dic Dani, tinc 34 anys, busco equip per pasar una bona estona, sempre he jugat desde petit a basket, sempre al Cb granollers, quasi tots els anys a categoria preferent, els meus dos ultims anys com a federat va ser a les franqueses (nivell a) m’agrada molt el joc d’equip…explicaria tantes coses…
Salut!!


Contacte:  gcuscullola@gmail.com

Anunci :

Cuerpo del mensaje:
Hola, sóc exjugadora de basquet i m’agradaria trobar un equip, he jugat tota la vida a basquet i ho vaig deixar fa uns 4 anys, i ara torno a tenir el gusanillo de tornar!! espero resposta!
Gracies