Inici

Notícies destacades

 • 14/09 : Ja ha començat el període d'inscripcions.
 
Quadre Copa Mascullina 15-16

Aquí teniu el quadre de la Copa Masculina, el guanyador de la ronda prèvia entre SALOU DREAM - OLE STARS jugarà contra Minions. 

 

Quadre Copa Masculina

 

 
Presentació Inici Temporada 2015-16

El pròxim 30 de Setembre es realitzarà la presentació de la pròxima Temporada 2015/16 al Centre Cívic de Sant Oleguer (C/ Sol i Padrís, S/N).

 

- 19:15 h : Presentació Lliga Femenina

- 20:05 h : Presentació Lliga Masculina

 

L'inici de la Lliga Masculina serà el cap de setmana del 3/4 d'Octubre i de la Lliga femenina el 13 d'Octubre.

 
Ascens/Descens

Aquest son els equips que canviaran de categoria

Pujen a Primera Divisió Masculina

 • Salou Dream 
 • Ho lha la
 • Putukah Jazz

 

Baixen a Segona Divisió Masculina

 • Old Rockers
 • Wiki Wiki
 • AE Kimak

 

Pujen a Segona Divisió Masculina

 • Puig de la Creu
 • Penya Blaugrana de Castellbisbal
 • Espartanos

 

Baixen a Tercera Divisió Masculina

 • Celtics
 • Creu Alta Sabadell
 • La Demencia

 

Puja a Primera Divisió Femenina

 •  Fru Fru Team

 

Baixa a Segona Divisió Femenina

 •  Connecting Team
 
Inscripcions 2015-2016

El periode d'inscripcions per a la temporada 2015/2016 anirà del 14 al 25 de setembre.

Les quotes per aquesta temporada 2015/2016 son les següents :

Lliga Masculina -> 890 euros per equip + 40 euros per jugador

Lliga Femenina -> Equips sense pista pròpia -> 720 euros per equip + 40 euros per jugador

                           Equips amb pista pròpia   -> 595 euros per equip + 40 euros per jugador

 

Degut a la gran demanda de preferència horària a l'hora de jugar els partits aquesta temporada hem incorporat una nova quota que serà de 60€ a l'hora de fer les inscripcions per poder sol.licitar la preferència. Això implica que els partits que jugueu com a locals sempre seran dins de la vostra preferència, i quan sigueu visitants també s'intentarà però sempre depenent de la resta dels equips.

 

Una altra novetat és que els equips que ja estaven la temporada anterior, portin un equip nou a la lliga, tindran un descompte de 90€ al preu a l'inscripció.

 

Pel que fa al tema del pagament, s'haurà de realitzar a les oficines de la Balles els dimarts, dijous i divendres, (estem al Pavelló Municipal d'Esports, carrer Sol i Padris, 59 Oficina 3) o bé, un únic pagament al número de compte:

0081 0052 08 0002264933 (al Sabadell Atlantico, caldrà portar el comprovant o enviar per mail)

 

Per qualsevol dubte us atendrem a través de Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la   

 

A partir de dilluns dia 14 de Setembre es podran fer les inscripcions a la Balles on-line. 

Només tindreu que enviar un mail a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la indicant el NOM DEL VOSTRE EQUIP per sol.licitar USUARI i CONTRASENYA.

Accediu a www.inscripcioequipballes.com   poseu el vostre usuari i password que us haurem facilitat i ja podeu inscriure el jugadors 

Necessitareu DNI, NOM, COGNOMS, DATA NAIXEMENT, POBLACIO, FOTO , DNI (una foto de la part frontal és suficient), DORSAL (OPCIONAL).

També pel primer i segon capità, necessitareu TELEFON DE CONTACTE I E-MAIL, el primer i segon capità seran els dos primers jugadors que registrareu respectivament.

 

El pagament el podreu fer tant presencialment a les nostres oficines de 18:30h a 20:30h els Dimarts, Dijous i Divendres, com per transferència al nº de compte que ja hem indicat a la publicació anterior, recordeu d'indicar el nom de l'equip a l'hora de fer la transferència. 

 

Com l'any passat a la Lliga Masculina no caldrà tenir fitxes, sinó que només podran jugar els jugadors que estiguin registrats a través de la nostra aplicació. Us recomanem que porteu el DNI sempre als partits ja que l'àrbitre o taula pot demanar-ho per fer una comprovació, per a la Lliga Femenina el procediment serà el mateix també que l'any passat, us enviarem el tríptic amb les fitxes per correu i és el que portareu als partits.