Inscripcions Temporada 2023-24

El periode d’inscripcions per a la temporada 2023/2024 anirà del 05 al 22 de setembre.
Les quotes per aquesta temporada 2023/2024 son les següents :
Lliga Masculina -> 1460 euros per equip + 65 euros per jugador
Lliga Femenina -> Equips sense pista pròpia -> 1295 euros per equip + 65 euros per jugadora
Equips amb pista pròpia -> 1080 euros per equip + 65 euros per jugadora

Seguirem amb les actes digitals, app de calendari i estadístiques

Aquesta temporada es mantindà la quota de preferència horària que serà de 110€ a l’hora de fer les inscripcions, es tindran que escollir 2 franges horàries dintre de les possibilitats de calendari (depenent dels horaris que ens facilita l’ajuntament,encara no tenim els definitius) . Això implica que els partits que jugueu com a locals sempre seran dins de la vostra preferència, i quan sigueu visitants també s’intentarà però sempre depenent de la resta dels equips, teniu que escollir entre dissabte o diumenge, i dos horaris.

Els equips que ja estaven la temporada anterior i portin un equip nou a la lliga, tindran un descompte de 100€ al preu a l’inscripció i ens ho tindran que comunicar per via mail.

Aquesta  temporada seguirem lliutant contra la no presentació d’equips el dia del partit, així que seguirem amb el dipòsit de 100€ ,  per cada partit que no us presenteu es restaran 25€ que s’afegiran a l’altre equip com a descompte per a la següent temporada. En el cas de no fer servir el dipòsit es pot utlitzar per a la temporada següent o be retornar-ho al final de temporada a cada equip, abans de les inscripcions us farem arribar als equips el dipòsit que disposen.

Pel que fa al tema del pagament, s’haurà de realitzar en un únic pagament al número de compte:
ES85 0081 0052 0800 0226 4933 (al Banc Sabadell, caldrà portar el comprovant o enviar per mail) , si be ho preferiu fer en efectiu, envieu un correu a laballes@basquetsabadell.com i es pot quedar a les oficines per tal de realitzar el pagament.

Per qualsevol dubte us atendrem a través de laballes@basquetsabadell.com o laballes.sabadell@gmail.com

A partir de dimecres dia 5 de Setembre es podran començar a fer les inscripcions a la Balles on-line.
Només tindreu que enviar un mail a laballes@basquetsabadell.com indicant el NOM DEL VOSTRE EQUIP per sol.licitar USUARI i CONTRASENYA.
Accediu a www.inscripcioequipballes.com poseu el vostre usuari i password que us haurem facilitat i ja podeu inscriure el jugadors.

Necessitareu DNI, NOM, COGNOMS, DATA NAIXEMENT, TELEFON DE CONTACTE , EMAIL, POBLACIO, FOTO , DNI, (una foto de la part frontal és suficient), DORSAL (OPCIONAL).
Ara veureu que tindreu que escollir el Primer i Segon capità quan estiguin registrats.