Inscripcions Temporada 2022-23

El periode d’inscripcions per a la temporada 2021/2021 anirà del 07 al 25 de setembre.
Les quotes per aquesta temporada 2021/2022 son les següents :
Lliga Masculina -> 1380 euros per equip + 65 euros per jugador
Lliga Femenina -> Equips sense pista pròpia -> 1260 euros per equip + 65 euros per jugadora
Equips amb pista pròpia -> 1010 euros per equip + 65 euros per jugadora

Seguirem amb les actes digitals, app de calendari i estadístiques

Aquesta temporada es mantindà la quota de preferència horària que serà de 110€ a l’hora de fer les inscripcions, es tindran que escollir 2 franges horàries dintre de les possibilitats de calendari (depenent dels horaris que ens facilita l’ajuntament,encara no tenim els definitius) . Això implica que els partits que jugueu com a locals sempre seran dins de la vostra preferència, i quan sigueu visitants també s’intentarà però sempre depenent de la resta dels equips, teniu  que escollir entre dissabte o diumenge, i dos horaris.

Els equips que ja estaven la temporada anterior i portin un equip nou a la lliga, tindran un descompte de 100€ al preu a l’inscripció i ens ho tindran que comunicar per via mail.

Com a novetat aquesta temporada per intentar lliutar contra i reduir la no presentació d’equips el dia del partit, els equips posareu 100€ de dipòsit, per cada partit que no us presenteu es restaran 25€ que s’afegiran a l’altre equip com a descompte per a la següent temporada. En el cas de no fer servir el dipòsit es pot utlitzar per a la temporada següent o be retornar-ho al final de temporada a cada equip.

Aquests 100€ de dipòsit estàn inclosos al preu de la inscripció.

Pel que fa al tema del pagament, s’haurà de realitzar en un únic pagament al número de compte:
0081 0052 08 0002264933 (al Sabadell Atlantico, caldrà portar el comprovant o enviar per mail) , si be ho preferiu fer en efectiu, envieu un correu a laballes@basquetsabadell.com i es pot quedar a les oficines per tal de realitzar el pagament.

Per qualsevol dubte us atendrem a través de laballes@basquetsabadell.com

A partir de dimecres dia 7 de Setembre es podran començar a fer les inscripcions a la Balles on-line.
Només tindreu que enviar un mail a laballes@basquetsabadell.com indicant el NOM DEL VOSTRE EQUIP per sol.licitar USUARI i CONTRASENYA.
Accediu a www.inscripcioequipballes.com poseu el vostre usuari i password que us haurem facilitat i ja podeu inscriure el jugadors.

Necessitareu DNI, NOM, COGNOMS, DATA NAIXEMENT, TELEFON DE CONTACTE , EMAIL, POBLACIO, FOTO , DNI, (una foto de la part frontal és suficient), DORSAL (OPCIONAL).
Ara veureu que tindreu que escollir el Primer i Segon capità quan estiguin registrats.