Campions de Lliga Temporada 2018-19

Salou Dream
Basve
Ressaca Squad
Burbons
CB Viladecavalls Vilavets

Ja tenim els campions d’aquesta tempodada 2018-19, a Primera Masculina va guanyar Salou Dream que repeteix títol i s’ha convertit en l’equip a batre per la pròxima temporada, a Primera Femenina va guanyar Basve, que també repeteix títol. A segona Masculina l’equip campió ha sigut Resaca Squad, que debutava a la Balles aquesta temporada i s’ha emportat el títol i ascens a Primera. A segona Femenina l’equip que es va emportar la victòria va ser el CB Viladecavalls Vilavets. En quant a tercera Masculina vam viure un dels partits més emocionants de les últimes temporades en una final, on el campió va ser Burbons, on a falta de menys de 3 minuts perdia de de 12 punts i va aconseguir emportar-se el títol amb una gran remontada.

Felicitats a tots els campions!!!